Przepis na : obiad
Robiliście kiedyś pałki kurczaka w chipsach? Nie? to musicie koniecznie wypróbować. Nie dość że z zewnątrz są chrupiące dzięki kruszonce z chipsów to w środku soczyste dzięki marynacie z maślanki. Mięso jest po prostu pyszne. Piekłam oczywiście w moim nowym piekarniku Electrolux SenseCook EOE7P31X na blaszce, którą umieściłam na teleskopowych wysuwanych prowadnicach. Uwielbiam je. Dlaczego? O tym poniżej. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...