Ciasto z jagodami i rabarbarem

Ciasto z jagodami i rabarbarem

Ciasto z jagodami i rabarbarem

Przepis na : deser

Sezon na rabarbar pomału dobiega końca za to pojawiły się pierwsze jagody, wiec jak tu nie skorzystać i nie upiec czegoś pysznego. Ciasto jest proste, nieskomplikowane, mało pracochłonne, za to pyszne czyli takie jakie lubię najbardziej. Polecam. Źrodlo Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
wiosenka27, 8 lipca 2013 09:02:19

Ale fajne:)

Wiewióra, 8 lipca 2013 09:08:51

takie uwielbiam! tradycyjne domowe ciacho :)

Karmel-itka., 8 lipca 2013 09:31:35

mmm... smak lata i domu w wakacyjne poranki.cudne. pozdrawiam!

Marzena, 8 lipca 2013 10:41:06

Super wygląda:-)

Antenka, 8 lipca 2013 11:45:06

fenomenalne połączenie! pychota

przecinkowa, 8 lipca 2013 11:52:00

Piękne!

Justyna Bąk, 8 lipca 2013 20:21:51

wygląda pysznie:)

Anonymous, 8 lipca 2013 23:56:35

Zastanawiam się, czy jako owocu mogę użyć porzeczki? To ciasto strasznie kusi!;)

Bernadeta, 9 lipca 2013 00:51:45

można zaryzykować tyle ze porzeczki lubią byc dość kwaśne w ciastach wiec radze posypać je dodatkowo brązowym cukrem zanim przykryje się je ciastem.

Majana, 9 lipca 2013 00:56:45

BardzO lubię takie ciasta, są wilgotne i pyszne. nO i pełne owoców lata :)

chochlikikuchenne, 10 lipca 2013 11:58:25

W tym roku jeszcze nie piekłam żadnego ciasta z jagodami poza tortami..Twoje wygląda tak pysznie.. <3

Bernadeta, 10 lipca 2013 23:49:29

dziękuje bardzo pozdrawiam.