Cannelloni z mięsem mielonym

Cannelloni z mięsem mielonym

Cannelloni z mięsem mielonym

I wracamy do przepisów znanych i lubianych. Przedstawiam wam moją wersje, myślę ze prostą i nieodbiegającą za bardzo od pierwowzoru, czyli cannelloni z mięsem mielonym w sosie pomidorowym. Na pozór wydaje się być to potrawa trudna i pracochłonna, ale tak nie jest, bo wystarczy trochę wprawy, dobrej organizacji i obiad mamy szybko, pysznie jak z najlepszej restauracji. Polecam. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Autor

BernikaBernika

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, cannelloni, zupa pomidorowa, mięso mielone, mięso, sosy, sos pomidorowy, proste i szybkie przepisy, makaron, sos do mielonego , zapiekanka, makarony, zapiekanki, obiad, zapiekanka z mięsem , szybki obiad, obiad na szybko, zapiekanka makaronowa, szybki sos pomidorowy, mięso na obiad, pyszne sosy, sos do makaronu, prosty obiad, makaron na obiad, obiad z makaronem

Inne przepisy z Bernika - moj kulinarny pamietnik

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Antenka, 2 sierpnia 2013 11:24:30

uwielbiam! robię tak samo:)

Justa, 2 sierpnia 2013 12:41:08

Uwielbiam ! :)

Gosia Skrzypczak, 2 sierpnia 2013 12:59:02

Nie daje Pani soli do beszamela?

Bernadeta, 2 sierpnia 2013 21:37:07

oczywiście ze daje, dziękuję za zwrócenie uwagi, bo to bylo tak oczywiste ze zapomniałam napisać ale już poprawiłam. pozdrawiam.

Izaa, 3 sierpnia 2013 02:45:32

ja też robie bardzo podobnie ;)) apetyczne zdjęcia jak zwykle

mroozkas, 29 sierpnia 2013 17:08:59

Zrobilam z Pani przepisu, który znalazłam z miesiac temu. Już 4 razy:-)

Bernadeta, 30 sierpnia 2013 02:03:02

bardzo sie ciesze!!! pozdrawiam.

Tereska, 28 grudnia 2013 12:58:36

chcę czy można to wykożystaćdzisiaj zrobić canneloni ,zostało mi mięso ze świątecznej potrawki gotowany kurczak

Bernadeta, 28 grudnia 2013 13:21:23

oczywiście ze tak, ale polecam do kurczaka gotowanego bardziej te przepisy kremowe śmietanowe w wykorzystaniem oczywiście canneloni http://www.mojkulinarnypamietnik.blogspot.com/search?q=lazania ale ten tez można wykorzystać.