Rolada z indyka z wątróbką i jajkiem z puree z bobu z sezamem.

Rolada z indyka z wątróbką i jajkiem z puree z bobu z sezamem.

Rolada z indyka z wątróbką i jajkiem z puree z bobu z sezamem.

Sobotę spędziłem tak jak lubię - pracowicie. Może to nie do końca właściwe określenie, na spędzanie czasu na tym co się lubi - gotowaniu, ale faktem jest, że kilka godzin spędzonych na przygotowywaniu różnych dań i deserów trochę wysiłku kosztowało. Uwielbiam to. Na pierwszym planie niedzielny posiłek - rolada z indyka. Jak ją przygotować? Farsz: -300 gram wątróbki z kurcząt -suszone borowiki, namoczone, odsączone i posiekane -gruszka pokrojona w kostkę, obrana -tymianek posiekany świeży -sól, pieprz -cebula... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu BaRepas

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.