Andrut z masą kajmakową i dżemem porzeczkowym

Andrut z masą kajmakową i dżemem porzeczkowym

Andrut z masą kajmakową i dżemem porzeczkowym

Przepis na : deser

Andrut z masą kajmakową i dżemem porzeczkowym to bardzo prosty i szybki deser, który jest zarazem słodki i trochę też kwaśny. Kajmak daje mu wiele słodyczy. Natomiast dżem porzeczkowy nadaje andrutom kwasowości. Idealne połączenie dla osób lubiących niezbyt słodkie desery. A na dodatek jest tak prosty, że nawet najmłodsze smoki samodzielnie go przygotują. {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","image":["https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/09\/piszinger-z-kajmakiem-250x250.jpg","https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/09\/piszinger-z-kajmakiem-198x164.jpg","https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/09\/piszinger-z-kajmakiem-320x200.jpg"],"recipeIngredient":["opakowanie andrut\u00f3w,\r",... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bardzo Gruby Smok

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.