Najprostszy dal z soczewicy

Najprostszy dal z soczewicy

Najprostszy dal z soczewicy

Przepis na : obiad

Kuchnia indyjska nie wymaga wielu kombinacji, aby stała się kuchnią roślinną. W imię najprostszych zasad gotowania, przygotowaliśmy dla Was kolejny bardzo prosty przepis, mianowicie pożywny dal z czerwonej soczewicy zwany masur dalem. Jego przygotowanie zajmie Wam niecałe 30 minut, więc dzisiaj w kuchni nie będzie długiego stania i gotowania, a aromatyczny efekt końcowy potrafi powalić. Oto najprostszy dal z soczewicy. Bierzmy się do roboty!  Najprostszy dal z soczewicy (masur-dal)  Przepis na 4-6... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bananowe Pole

Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.