Kabanosy są smaczną przekąską, możemy podać je na uroczystość rodzinną lub na sylwestra lub kolację, podałam je z sosem czosnkowym od firmy Fanex . Składniki: 1 opakowanie ciasta francuskiego 200 gram kabanosów Sos czosnkowy Fanex Papier do pieczenia Sposób przygotowania: Kabanosy kroimy na mniejsze kawałki, ciasto francuskie kroimy nożem lub radełkiem na małe kwadraty. Na każdym kwadracie układamy kawałek kabanosa, zlepiamy boki ciasta, układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawiamy... czytaj dalej...
Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...