Wegańskie magdalenki z mąki gryczanej czekoladowe

Wegańskie magdalenki z mąki gryczanej czekoladowe

Wegańskie magdalenki z mąki gryczanej czekoladowe

Przepis na : deser

Czekoladowe magdalenki z mąki gryczanej.  szklanka mąki gryczanej 2 łyżki ksylitolu lub miodu 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia 1 łyżka kakao szczypta soli 1/2 szklanki mleka migdałowego lub kokosowego 1 łyżki oleju rzepakowego aromat waniliowy lub  pomarańczowy Suche składniki przesiewamy do miski następnie wlewamy mleko kokosowe lub migdałowe, olej i mieszamy składniki na jednolitą masę. Jeśli ciasto będzie za gęste dodaj jeszcze ok dwóch łyżek mleka migdałowego. Wysmaruj tłuszczem foremki i prze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.