Marynowany łosoś w świeżym imbirze na poduszeczce z batata z chrustem z buraka

Marynowany łosoś w świeżym imbirze na poduszeczce z batata z chrustem z buraka

Marynowany łosoś w świeżym imbirze na poduszeczce z batata z chrustem z buraka

Przepis na : kolacja

Składniki: łosoś 2 cm imbiru  świeżego sos sojowy japoński sól batat 2 łyżki mleka gałka muszkatołowa 2 buraki pół szklanki wody 3 łyżki octu winnego 3 goździki szczypta  cynamony sól pieprz  Przygotowanie: 1. Zacznij od ugotowania buraków, wystudź, pokrój w słupki, w garnku wlej marynatę: wodę , ocet, goździki, cynamon sól. Gotuj 5 minut. Włóż pokrojone buraki do naczynia i zalej marynatą. Odstaw na kilka godzin lub przygotuj dzień wcześniej, tak aby bur... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.