Kremowa polenta z miodem i prażonymi orzechami

Kremowa polenta z miodem i prażonymi orzechami

Kremowa polenta z miodem i prażonymi orzechami

Przepis na : śniadanie

Na śniadanie zjedliśmy gorącą polentę z ekologicznej kaszy kukurydzianej ze szczyptą soli himalajskiej, miodem akacjowym z prażonymi orzechami piniowymi, kwaśną żurawiną do przełamania smaku i pestkami dyni na podniesienie odporności. 1/2 szklanki kaszki kukurydzianej ekologicznej  300 - 350 ml wody (1 łyżeczka masła  gee- opcjonalnie  łyżka miodu orzechy dowolne trochę suszonej żurawiny szczypta soli himalajskiej  szczypta mielonego kardamonu szczypta kurkumy  skórka z pomarańczy  N... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.