Kolorowa fasolka szparagowa z pomidorami zapiekana z fetą w ziołach

Kolorowa fasolka szparagowa z pomidorami zapiekana z fetą w ziołach

Kolorowa fasolka szparagowa z pomidorami zapiekana z fetą w ziołach

Przepis na : obiad

Pyszny dodatek do obiadu lub samodzielny posiłek na kolację. Wystarczy dodać np. bagietkę na zakwasie, włożyć pomiędzy fasolki i zapiec razem. 500 gram kolorowej fasolki szparagowej (zielonej i żółtej) 300 ml krojonych pomidorów (w sezonie świeżych) 2 ząbki czosnku 2-3 fileciki anchois oliwa z oliwek (ok. 2 łyżek lub trochę z filecików anchois) 1/2 papryczki chili lub pieprzu cayenne sól do smaku oregano i bazylia suszona do smaku 1/2 kostki sera feta ( prawdziwa grecka feta) świeże oregano Fasolkę obgotuj kilka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.