Gazpacho z pieczonych warzyw z limonką i awokado

Gazpacho z pieczonych warzyw z limonką i awokado

Gazpacho z pieczonych warzyw z limonką i awokado

Przepis na : obiad

Moja ulubiona letnia zupa. Gazpacho z pieczonych warzyw z limonką kolendrą i awokado. Prosta i szybka zupa, której możesz przygotowywać duże ilości.  2 czerwone papryki 3 malinowe dojrzałe pomidory  sól pieprz główka czosnku cebula oliwa z oliwek limonka awokado kolendra Warzywa umyj i przekrój na pół. Polej oliwą i piecz w 200 stopniach ok 3-45 minut. Przełóż do blendera kielichowego, wciśnij sok z limonki i zmiksuj. Schłódź w lodówce.  Podawaj z kosteczkami awokado, plastrem limonki i kolendrą. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.