Faszerowana papryka bez mięsa pełna białka

Faszerowana papryka bez mięsa pełna białka

Faszerowana papryka bez mięsa pełna białka

Przepis na : kolacja

Sycące, pełne roślinnego białka faszerowane papryki z fasolką mung, pieczarkami, kolorową quinoa. Całość doprawiona sosem tamari. zielone papryki - 3 szt. fasolka mung - 1 szklanka quinoa kolorowa - 1/2 szklanki mini pieczarki - 1 opakowanie sos tamari - 2-3 łyżki czosnek - 2-3 ząbki oliwa z oliwek - 2 łyżki posiekana natka pietruszki Fasolkę mung ugotuj bez soli ok 30 minut. Pieczarki potnij w plasterki, przeciśnij przez praskę czosnek i podsmaż z sosem tamari na złoto. Ugotuj quinoa kolorową ok 20 minut. Wymies... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.