Dal z soczewicy ze szpinakiem z rybą w gorczycowej masali

Dal z soczewicy ze szpinakiem z rybą w gorczycowej masali

Dal z soczewicy ze szpinakiem z rybą w gorczycowej masali

Przepis na : obiad

Składniki:  3 płaty filetu z dorsza 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 łyżka gorczycy pół łyżeczki kurkumy 3 łyżki oleju z gorczycy Dal: szklanka żółtej soczewicy kostka mrożonego szpinaku w liściach 2 ząbki czosnku pół łyżeczki kurkumy łyżeczka kuminu pomidor sól papryczka chilli Przygotowanie: 1. Zacznij od przygotowania masali, którą posmarujesz rybę: cebulę pokrój w piórka, czosnek rozetrzyj na papkę. Rozgrzej na patelni 3 łyżki oleju z gorczycy, doda... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.