Soczysty schab duszony w leśnych grzybach, w dwóch wariantach czasowych:)

Soczysty schab duszony w  leśnych grzybach, w dwóch wariantach czasowych:)

Soczysty schab duszony w leśnych grzybach, w dwóch wariantach czasowych:)

Sezon grzybowy w pełni, stąd też na naszym stole pyszny i soczysty schab duszony w  leśnych grzybach. Dziś serwuję przepis w dwóch wariantach  czasowych i  smakowych - wybór należy do Was, ja zaś zachęcam do kulinarnych eksperymentów:) Soczysty schab duszony w  leśnych grzybach Wariant ekspresowySkładniki: 5 plastrów schabu 2 cebule 6 świeżych grzybów (maślaki, borowiki) 5 łyżek musztardy zioła prowansalskie, sól, pieprz oliwa z oliwek (ok. 4 łyżek) + masło (2 łyżki) 3/4&nbs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Anonymous, 24 września 2013 13:01:46

No i masz, jak tu wytrzymać na diecie?! :-)mniaaaaaaammmmmmmmmmm.E.

Renata Fert, 24 września 2013 13:47:58

Moja Droga! Toż przecież czystto dietetyczny kawałek mięska;))