Rozrywkowy kurczak - czyli pierś z kurczaka z mozzarellą i granatem

Rozrywkowy kurczak -  czyli pierś z kurczaka z mozzarellą i granatem

Rozrywkowy kurczak - czyli pierś z kurczaka z mozzarellą i granatem

Serii z granatem ciąg dalszy - dziś propozycja na ciepło: Rozrywkowy kurczak -  czyli pierś z kurczaka z mozzarellą i granatem Składniki: 1 podwójny filet z kurczaka 125 gram mozzarelli 1/2 granatu zioła prowansalskie przyprawy (sól, pieprz, curry) 4 łyżki ketchupu pikantnego 1/3 szklanki wody/bulionu Mięso natrzeć przyprawami, posypać ziołami prowansalskimi, odstawić na min. 1 godzinę do lodówki. Po tym czasie przełożyć do naczynia żaroodpornego, podlać odrobiną wody lub bulionu, posmarować... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Aguś kulinarnie, 17 lutego 2014 20:10:19

Ciekawy przepis:)i zabawna nazwa-to przykuwa uwagę:)