Tagliatelle z grzybami leśnymi i parmezanem

Tagliatelle z grzybami leśnymi i parmezanem

Tagliatelle z grzybami leśnymi i parmezanem

Czwarta wyprawa do lasu po grzyby zakończona sukcesem :), pierwsze małe zbiory borowików, koźlarzy i podgrzybków. Jak wiadomo dla każdego grzybiarza samo chodzenie po lesie to czysta przyjemność,a jeśli jeszcze uda się zebrać małe co nieco to już mamy pełnię szczęścia.  Składniki: 40 dag makaronu tagliatelle, u mnie Malma 10-12 sztuk grzybów leśnych, borowiki, podgrzybki, maślaki, koźlarze 300 ml słodkiej śmietany, u mnie 18% ojej rzepakowy zielona natka pietruszki 1 duża cebula kawałek parmezanu do sta... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyczna babeczka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.