Dip jogurtowy czosnkowo-koperkowy

Dip jogurtowy czosnkowo-koperkowy

Dip jogurtowy czosnkowo-koperkowy

Przepis na : obiad

Składniki: 4 łyżki jogurtu naturalnego 2 łyżki śmietany 18% 2-3 ząbki czosnku 1 łyżeczka koperku suszonego lub świeżego sól ziołowa, pieprz mielony i ziołowy opcjonalnie czosnek granulowany Przygotowanie: Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę. W miseczce wymieszaj ze sobą wszystkie składniki. Ilość przypraw zależy od upodobań, ale soli nie dawaj więcej niż pół łyżeczki. Jeśli masz małe ząbki czosnku lub tylko jeden (jak ja) dodaj czosnek granulowany. Niestety nie zastąpi on aromatu i smaku prawdziwego. Pr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Anioszek w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.