Kotlety de volaille z masłem i koperkiem

Kotlety de volaille z masłem i koperkiem

Kotlety de volaille z masłem i koperkiem

Jeżeli znudziły Ci się zwykłe kotlety z piersi kurczaka, wypróbuj ten prosty przepis na kotlety de volaille! Są one świetną alternatywą na smaczny obiad. Mięso jest soczyste, a wypływające, po przekrojeniu kotleta, ze środka masełko z koperkiem wygląda świetnie i jest po prostu pyszne :-)Składniki:2 pojedyncze piersi z kurczaka2 łyżki masłakoperek (1 łyżka posiekanego koperku)pieprz i sólprzyprawa do kurczaka1 jajko3 łyżki mąki pszennej8 łyżek bułki tartejolejWykonanie:Piersi kurczaka rozciąć (nie do końca przeci... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Anielska Kuchnia Ani

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.