Tatar ze śledzia po węgiersku

Tatar ze śledzia po węgiersku

Tatar ze śledzia po węgiersku to fantastyczny pomysł na potrawę wigilijną lub przystawkę imprezową. Jest bardzo prosty i szybki w zrobieniu. Przepis pochodzi od Magdy Gessler, która przygotowała tatar ze śledzia po węgiersku dla restauracji „Łabędź” w programie Kuchenne Rewolucje. Podpowiem także, jak efektownie ułożyć tatar w warstwach za pomocą pierścienia do dekoracji lub przeźroczystej salaterki. Na święta i imprezy nie może zabraknąć przekąsek ze śledzi. Tym razem śledź w niecodziennej formi...

Czytaj dalej na blogu Ania gotuje

Autor

AniagotujeAniagotuje

Blog kulinarny Ania gotuje to moja książka sprawdzonych przepisów na
- pożywne śniadania
- pyszne obiady
- zdrowe sałatki
- domowe ciasta i desery

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śledź, grzyby, sosy, sałatka, sałatki, ogórki, sałatka warstwowa, pieczarki, deser, sledzie w oleju, ogórki kiszone, przystawki, przekąski, mięso, sałatka ze śledziem, ogórki konserwowe, bez pieczenia, sałatka imprezowa

Inne przepisy z Ania gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.