Syrop z cebuli czosnku miodu imbiru i cytryny

Syrop z cebuli czosnku miodu imbiru i cytryny

Syrop z cebuli, czosnku, miodu, imbiru i cytryny to stara metoda naszych mam i babć na kaszel i poprawę odporności. Robię go od wczesnej jesieni dla swoich dzieci, aby uniknąć antybiotyków. W prosty sposób wykonasz go z dostępnych w domu składników w kilka minut. Sprawdź 2 rodzaje syropu z cebuli. Wykonasz taki, jakie składniki masz pod ręką. Syrop wykonasz szybko i bez wydatków. Tylko 2 główne składniki, dostępne w każdym domu. Doskonały dla dzieci oraz dorosłych. Możesz go oczywiście stosować w diecie wegeta...

Czytaj dalej na blogu Ania gotuje

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

AniagotujeAniagotuje

Blog kulinarny Ania gotuje to moja książka sprawdzonych przepisów na
- pożywne śniadania
- pyszne obiady
- zdrowe sałatki
- domowe ciasta i desery

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

bezglutenowe, przetwory

Inne przepisy z Ania gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.