Grzyby marynowane w occie przepis babci

Grzyby marynowane w occie przepis babci

Grzyby marynowane w occie przepis babci

Poznaj prosty przepis babci na grzyby marynowane w occie. Dowiedz się po co obgotowywać grzyby, kiedy trzeba pasteryzować oraz po jakim czasie można jeść grzyby marynowane. Jesienią oprócz przetworów z warzyw i owoców w mojej kuchni nie może zabraknąć także grzybów. Tym razem podzielę się sprawdzonym przepisem babci na grzyby marynowane w occie, bez których nie mogła się odbyć żadna rodzinna impreza. Zamarynować możemy wszystkie, ulubione grzyby leśne . Moja babcia była wielką wielbicielką grzybów. Lubiła je zbierać ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ania gotuje

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

AniagotujeAniagotuje

Blog kulinarny Ania gotuje to moja książka sprawdzonych przepisów na
- pożywne śniadania
- pyszne obiady
- zdrowe sałatki
- domowe ciasta i desery

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, śledź, przetwory, obiad, pieczarki, przekąski, sałatka, sałatki

Inne przepisy z Ania gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.