Zupa gołąbkowa

Zupa gołąbkowa

Zupa gołąbkowa

Pyszna i sycąca zupa gołąbkowa. Świetny sposób na szybki, smaczny i treściwy obiad. 3-4 porcje 250-300 gramów mięsa mielonego użyłam łopatki wieprzowej 50 gramów ryżu Ćwiartka średniej wielkości białej kapusty 2-3 garście mrożonej włoszczyzny 1 średniej wielkości cebula 2 łyżki koncentratu pomidorowego sól  pieprz 1 łyżeczka majeranku 2 kulki ziela angielskiego 2 listki laurowe 1 ząbek czosnku szczypta cukru ok. 1 litra wody opcjonalnie wegeta W garnku podsmażyć na odrobinie oleju pokrojoną w kosteczkę c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.