Wiosenne placki z cukinią i marchewką
Wiosenne placki z cukinią i marchewką
Bardzo smaczne placki podane z kleksem kwaśnej śmietany to propozycja na wiosenny pyszny obiad czy kolację który znika w mgnieniu oka. 250 gram marchewki 250 gram cukinii 250 gram ziemniaków 1 mała cebula 2 duże jajka 100/120 gram mąki pszennej mały ząbek czosnku sól pieprz olej do smażenia Marchewki ,ziemniaki i cukinie obieramy. Następnie warzywa wraz z cebulą zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Mieszamy i partiami w dłoniach odciskamy z nadmiaru soku. Przekładamy do miski dodajemy jajka, mąkę, prze... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci
Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...
Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Andzia Pichci
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
placki, cukinia, ziemniaki, obiad, kolacja, placki z cukinii
Inne przepisy z Andzia Pichci
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję