Pasta lubczykowa-domowe maggi na zimę
Pasta lubczykowa-domowe maggi na zimę
Domowe naturalne maggi z lubczyku. 🌿 Świetna domowa przyprawa najlepsza do rosołu ale nie tylko. Wzbogaci smak każdej zupy, sosu czy duszonego mięsa. Bez chemii i zbędnych dodatków do przygotowania w bardzo prosty sposób. 150 gramów listków lubczyku 35 gramów soli kamiennej 100 ml. oliwy lub oleju Gałązki lubczyku myjemy następnie osuszamy na ręczniku kuchennym. Następnie listki obieramy z grubszych łodyg i siekamy na mniejsze kawałki. Przekładamy do miski, dodajemy sól i olej i miksujemy w robocie kuchennym l... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci
Autor
Andzia Pichci
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, zupa, sosy, rosół, mięso
Inne przepisy z Andzia Pichci
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję