Jabłka w cieście naleśnikowym

Jabłka w cieście naleśnikowym

Jabłka w cieście naleśnikowym

Jabłka w cieście naleśnikowym można jeść o każdej porze dnia. Świetna propozycja na pyszną i prostą przekąskę. Sprawdzą się na śniadanie, obiad, deser i kolację :). 3 duże jabłka Ciasto naleśnikowe 1 szklanka mleka 1 i pół szklanki mąki pszennej użyłam tortowej 1 łyżka gęstej śmietany 1jajko szczypta soli 1 łyżka cukru opcjonalnie cynamon i cukier puder. Jabłka obrać ze skórki wyciąć gniazda nasienne najlepiej użyć małego nożyka lub specjalnego narzędzia. Jabłka pokroić na 1 centymetrowe plastry. Opcjo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci

Warto przeczytać

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.