Dzisiaj propozycja dla miłośników zup serowych - przygotowana na bazie bulionu z dodatkiem cebuli, czosnku i kiełbasy chorizo. Zupka najlepiej smakuje w towarzystwie zieleniny (pietruszki) i chrupiących dodatków (grzanki). Składniki na 3-4 porcje: 300 g serka topionego śmietankowego 2 kostki bulionowe warzywne 1 duża cebula 2 ząbki czosnku ok. 100g kiełbasy chorizo 1 łyżka masła biały pieprz dodatkowo: ostra papryka w proszku posiekana natka pietruszki grzanki (u mnie gotowe) Przygotowanie: W garnku rozpuść... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...