Przepis na : obiad
Jeśli znudziły Wam się już zwykłe piersi z kurczaka, proponuję przyrządzić je w zupełnie nowej odsłonie, z porem. Pierś z kurczaka pod porową pierzynką nie tylko doskonale smakuje, ale również wspaniale się prezentuje. Mięso z kurczaka jest miękkie, soczyste i delikatne. Pierzynka z pora nadaje mu ciekawego smaku i aromatu. Pierś z kurczaka pod porową pierzynką idealnie komponuje się z dodatkiem ziemniaczków, kaszy czy ryżu. Uzupełnieniem całego dania będzie np. surówka z selera naciowego , lub mizeria . P... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...