Pieczone pierożki z kapustą i grzybami

Pieczone pierożki z kapustą i grzybami

Pieczone pierożki z kapustą i grzybami

Pieczone pierożki z kapustą i grzybami to idealny dodatek do barszczu, lub samodzielna przekąska którą fajnie złapać w rękę i zjeść ze smakiem. Możecie je przygotować zarówno na święta jak i w każdy inny dzień w roku. Sprawdzą się w każdej sytuacji. Pieczone pierogi z kapustą i grzybami są proste w przygotowaniu i bardzo smaczne. Na pewno posmakują wszystkim Waszym bliskim. PIECZONE PIEROŻKI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI – PRZEPIS Składniki Ciasto: 500 g mąki 3 żółtka 100 g rozpuszczonego masła szklanka ciepłego mleka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Alle Dobre!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.