Biszkopt orzechowy

Biszkopt orzechowy

Biszkopt orzechowy

Przepis na puszysty, mocno orzechowy biszkopt, który możecie wykorzystać do ciast i tortów. Wychodzi niezwykle delikatny, miękki i puszysty. Podczas pieczenia zapach orzechów cudownie unosi się po całym domu. Biszkopt orzechowy można przełożyć różnymi kremami i robić różne, pyszne desery na jego podstawie. Zapraszam na przepis. PRZEPIS NA BISZKOPT ORZECHOWY Składniki (na blaszkę 24×24 cm) 100 g mąki pszennej tortowej 150 g zmielonych orzechów włoskich 5 jajek w temp. pokojowej (rozmiar M) 120 g cukru pudru ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Alle Dobre!

Warto przeczytać

Przepis na idealny biszkopt

Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.