Roladki drobiowe

Roladki drobiowe

Roladki drobiowe

Bardzo lubimy mięso drobiowe. Więc dzisiaj serwuję roladki drobiowe z schabem z linii Nove-Natura. Z dodatkiem papryki żółtego sera i doprawione suszonymi pomidorami z czosnkiem. Polecam. Składniki: 3 piersi z kurczaka schab wędzony z linii Nove -Natura żółty ser papryka czerwona świeża listki bazylii sól morska Kamis pieprz kolorowy Kamis suszone pomidory z czosnkiem Kamis 1 jajko mąka pszenna bułka tarta olej do smażenia Przygotowanie:  Piersi oczyścić, umyć i osuszyć. Rozbić i każdą pier... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Ala piecze i gotuje

Autor

alaaa72alaaa72

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczenie, pomidor, susz, tarta, ser żółty, schab, mąka, piersi, pierś, roladki, drobiowe, suszone pomidory, czosnek, papryka, bułka pszenna, jajko, bułki, pierś kurczaka, kurczak wędzony , szynka, mięso, kurczak, pomidory z serem, pierś z kurczaka, kurczak z serem, schab w pomidorach, pierś z kurczaka w pomidorach, kurczak z czosnkiem, kurczak z papryką , kurczak z pomidorami

Inne przepisy z Ala piecze i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Magdalena P., 11 marca 2014 19:00:10

Mniam,mniam, bardzo apetyczne:)

z miłości do słodkości, 11 marca 2014 19:29:45

Bardzo dostojnie się prezentują;))

Kulinarne Inspiracje, 11 marca 2014 19:35:28

pyszności!

Małgorzata K, 11 marca 2014 21:00:20

wyśmienite takie roladki :-)

basjula, 11 marca 2014 21:20:25

wyglądają prze-py-sznie! musimy wypróbować przepis:)

Aguś kulinarnie, 11 marca 2014 22:33:51

Wspaniałe!

Renata Walczak, 11 marca 2014 22:39:48

roladki wyglądają pysznie soczyście:) a z kurczaka są najlepsze:)

Krystyna Boner, 11 marca 2014 23:14:25

Bardzo lubię faszerowane filety. A Ty, jak widzę super nadziałaś. Pyszności, takie jak lubię :)

Ewa Capri, 11 marca 2014 23:20:31

ale pyszności dziś Alinko zaserwowałaś, roladki wyglądają nie tylko pysznie, ale bardzo uroczo :)

Magdalena Cendrowska, 12 marca 2014 09:33:26

Uwielbiam takie roladki, idealny obiad dla mnie :)www.brulionspadochroniarza.pl

DżemDżus, 12 marca 2014 12:42:57

Wszelkiego rodzaju faszerowańce bardzo lubimy. Nadają się na okazje zwykłe i uroczyste. Bardzo mi się podoba Twoje nadzienie. Chętnie je wykorzystam.

Weronika Domogród, 12 marca 2014 13:00:49

Wyglądają piekielnie dobrze, Porywam jedną.