Raffaello z migdałami

105
  • Raffaello z migdałami
  • Raffaello z migdałami

    Kto lubi kokosowe wypieki to z pewnością jest to przepis godny wypróbowania. Ciasto można zrobić tak jak ja na biszkopcie lub w wersji przyśpieszonej użyć herbatników, krakersów lub biszkoptów. Składniki: Biszkopt: 4 jajka 4 łyżki cukru 4 łyżki mąki pszennej 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia Pianka kokosowa: 0,75 l kremówki 30% 300 g czekolady białej 1 puszka mleczka kokosowego bio * 200 ml mleka 2 szczypty aromatu kokosowego w proszku 7 łyżeczek żelatyny 0,5 szkl gorącej wody płatki migdałów  Prz... Czytaj dalej na blogu Ala piecze i gotuje


    Inne przepisy z Ala piecze i gotuje

    Dodaj komentarz