Pieczeń z szynki z duszonymi warzywami

Pieczeń z szynki z duszonymi warzywami

Pieczeń z szynki z duszonymi warzywami

Pieczeń wieprzowa  z szynki z duszonymi warzywami jest bardzo smaczna. Mięso delikatne i   mięciutkie . Podałam z kluskami śląskimi i surówką z młodej  kapusty.Było pysznie. Składniki: 3 plastry mięsa wieprzowego z szynki 1 szt marchewka 1 szt pietruszka 1 cebula mała 1 ząbek czosnku sól,pieprz kolorowy do smaku margaryna bulion warzywny mąka pszenna do zagęszczenia Przygotowanie: Plastry mięsa umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym.Z dwóch stron doprawić solą i kolorowym piepr... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Ala piecze i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
martawkuchni.blog.pl, 23 maja 2013 15:03:29

ale pyszności:) mniam mniam:)

Justyna Bąk, 23 maja 2013 17:43:04

pomysł bardzo apetyczny:)

Kasia Cukier, 23 maja 2013 18:04:36

Podoba mi się Twoje mięsko :) uwielbiam takie połączenia :)

ciasteczko, 23 maja 2013 22:45:55

pysznie wygląda :)

Alina Waliczek, 23 maja 2013 23:11:50

Mięsko jest na prawdę smaczne.

Kaś, 24 maja 2013 20:42:07

ooo takie obiadki to ja lubię! jak u mamy :)

evita0007, 5 czerwca 2013 10:33:56

Ale u ciebie pysznie mmm :) Pozdrawiam serdecznie :-)