Ciasto brzoskwiniowa delicja

Ciasto brzoskwiniowa delicja

Ciasto brzoskwiniowa delicja

Po świątecznych wypiekach pachnących przyprawami czas wrócić do tradycyjnego wypiekania. Zapraszam was na proste ciasto z galaretką i kremem z gorzkiej czekolady. Smakuje wybornie i nie jest za słodkie. Talerzyk Porcelana Bogucice z kolekcji Venezia. Składniki: Biszkopt: 4 jajka 4 łyżki cukru 4 łyżki mąki pszennej T500 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia  Galaretka: 2 galaretki brzoskwiniowe 800 ml wrzątku 1 puszka brzoskwiń Krem czekoladowy: 500 ml kremówki 30% 200 g gorzkiej czekolady Dodatkowo: dżem br... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ala piecze i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.