Świderki drożdżowe ze szpinakiem.

Świderki drożdżowe ze szpinakiem.

Świderki drożdżowe ze szpinakiem.

  Miękkie ciasto drożdżowe i szpinak z dodatkiem sera feta. Połączenie idealne.  Efektem tego połączenia są pyszne świderki. Idealne na kolację, ale świetnie  się sprawdzą również jako przekąska. Do tego obowiązkowo sos czosnkowy  i nic więcej mi nie trzeba.  Składniki: 150 g. ciepłej wody 15 g. drożdży szczypta cukru 280 g. mąki pszennej + mąka do podsypywania 1/2 łyżeczki soli 3 łyżki oleju  Farsz: 1/2 łyżki masła 200 g. szpinaku świeżego 1/2 ząbka czosnku  50 g. sera f... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Agusiowe smakołyki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.