Rogale z kremem czekoladowym na jogurcie.

Rogale z kremem czekoladowym na jogurcie.

Rogale z kremem czekoladowym na jogurcie.

  Rogale z kremem czekoladowym, polane lukrem i posypane płatkami migdałów.  Idealne, do kawy, herbaty i mleka. Sprawdzą się na deser, drugie śniadanie  czy podwieczorek. Świeże smakują obłędnie, na drugi dzień też są w porządku,  ale wiadomo, to już nie to samo.  Składniki: 60 g. mleka 50 g. drożdży 3 pełne łyżki cukru 500 g. mąki pszennej 100 g. jogurtu greckiego 1 jajko 100 g. oleju szczypta soli  Nadzienie: Krem czekoladowy Lukier: 100 g. cukru pudru 2 łyżki gorącej wody&n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Agusiowe smakołyki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.