Zapiekane parówki w cieście francuskim

Zapiekane parówki w cieście francuskim

Zapiekane parówki w cieście francuskim

   Zapiekane parówki w cieście to wspaniała alternatywa dla tradycyjnych parówek na ciepło... szybka i smaczna przekąska dla niespodziewanych gości :)Składniki: 8 parówek 1 opakowanie ciasta francuskiego do dekoracji: szczypiorek, ketchupPrzygotowanie:     Z parówek zdejmujemy foliowe osłonki. Każdą parówkę dokładnie owijamy ciastem francuskim. Następnie kroimy na mniejsze kawałki po ukosie. Kawałki parówek układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Wkładam... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Aga w kuchni

Autor

Aga w kuchniAga w kuchni

robię to co lubię, czyli gotuję i piekę :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto, francuskie, parówki, pieczenie, dekoracje, przekąska, polewa, ciasto francuskie, przekąski, szybkie przekąski, przekąski na ciepło, szybkie ciasto, szybki ciasto

Inne przepisy z Aga w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.