Papryki faszerowane kaszą jaglaną

Papryki faszerowane kaszą jaglaną

Papryki faszerowane kaszą jaglaną

Tak mnie ostatnio naszło na faszerowane papryki, a że uwielbiam kaszę jaglaną to postanowiłam nią napełnić papryczki :) W lodówce znalazłam serek feta, który dodał fajnego słonego smaku, a słodyczy dodała brzoskwinia :) Składniki: 2 czerwone papryki, 1/2 szklanki kaszy jaglanej, 1/5 sera feta, 1 brzoskwinia, 4 plasterki żółtego sera, szczypta soli, 1 łyżka oleju rzepakowego uniwersalnego Olandia . Przygotowanie:  Papryki myjemy i osuszamy. Przecinamy je wzdłuż, tak by powstały dwie połówki. Usuwamy ogonki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Aga w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.