ogniste ogórki Ogniste ogórki to połączenie dwóch rodzajów papryk i pieprzu Cayenne oraz czosnku w zalewie octowej składniki 2.5 kg ogórków gruntowych 4 łyżeczki soli 4 łyżki słodkiej papryki w proszku 4 łyżki pieprzu Cayenne w proszku 4 łyżki ostrej papryki w proszku 9 ząbków czosnku 9 łyżek oleju Zalewa 3 szklanki octu 3 szklanki wody 1 i ½ szklanki cukru przygotowanie Ogórki kroimy w grubsze plasterki, następnie dodajemy do nich sól. Tak przygotowane ogórki, wkładamy na godzinę do lodówki. Wlewamy do garnk... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Blog kulinarny "4 strony kuchni" - każdy znajdzie coś dla siebie. Przepisy szybkie, proste i smaczne, na każdą porę i okazję.