Mój sposób na barszcz na dłużej... Witam ponownie. Za oknem robi się coraz zimniej,ciągle pada i nie wiem jak wy ale wtedy robię barszcz. Robię
Swojskie jedzonkonajlepszy i najszybszy do zrobienia chłodnik z botwinki,uwielbiam go i zawsze zjadam go cały gar,idealny na ta upalną pogodę,prosto z lodóweczki,naprawdę polecam
Swojskie jedzonkoPamiętam jak moje córki były małe to taki barszcz z królika jadaliśmy bez przerwy. Wujo hodował króliki i ciągle nam jakiegoś podrzucił. Teraz zatęskniłam za takim
Moje Małe CzarowanieUwielbiam flaki dom owe ale nie za często je jadam. W sklepach można kupić wiele gotowych flaków a rosole albo w pomidorach różnych firm w batonach
Ewa w kuchniNadchodzi jesień i chłodniejsze dni, wiec proponujemy Wam gorący, wartościowy i sycący barszcz biały. Wspomnienie smaku z dzieciństwa, jaki serwowały nam nasze babcie - takie tradycyjne polskie
zobacz ich smakOd kilku dni na dworze pogoda iście jesienna. Mam więc dla Was dziś kwaśnicę w mojej wersji. Pyszna, rozgrzewająca. Nie jadłam takiej typowej kwaśnicy ale mam
Ewa w kuchniPada u mnie rzadko ,ale jeśli już zacznie to nie przestaje za szybko .Więc leje od trzech dni ,wreszcie , a ja piekę pomidory i podaję pachnący
Ladylaura.Dzisiaj przeżyłam szok . Moja córka przyszła i szerokim uśmiechem krzyczy " nie rób uszek w tym roku ,zamówiłam dwie tacki". Myślałam że mnie grom z jasnego
Eli GotowanieW płucach grzechocze przy każdym oddechu, drapie i pali żywym ogniem. Nos prawie odpada od nieustannego przecierania. Tak, w naszym domu zawitało letnie przeziębienie, bo jak
Przepysznik - BLW i nie tylkoCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuLekko zmodyfikowana gulaszowa, dzięki sezonowym pomidorom (są obłędne o tej porze). Pełnia aromatu i smaku,lekko pikantna, bardzo syta. Składniki 200 g łopatki wieprzowej 200 g
R'n'G KitchenThis is fantastic healthy soup . I really love this soup just the way it is. Ingredients: asparagus, veal broth 1,5 liter, semolina
Smaki Przyprawy i KoloryW sumie to post bez przepisu...bo co tu pisać...o majeranku...jak zerwać i wysuszyć to chyba każdy wie..ja prawdę mówiąc taki majeranek
Moje domowe kucharzenieRosół jest jedną z narodowych potraw polskich. Składniki na 4l wody : korpus kurczaka, udko i skrzydełko, 4 średnie marchwie, 1 większa pietruszka, kawałek selera, 1 por
W kuchni u Moniki