Wiem, jest to mało dietetyczne za to mocno kaloryczne, ale niestety pyszne mięsko. Więc raz na jakiś czas czemu nie? Karczek pod pierzynką to propozycja nie
Bernika - moj kulinarny pamietnikPyszny pomysł na mega szybki obiad ! W ystarczy dosłownie chwila, żeby przygotować takie mięsko - a to dzięki gotowemu farszowi pieczarkowemu od Ole! Później tylko czekamy, aż
Kto ugości moich gości?Powinęła mi się noga i zawaliłam. Niejeden z Was czekał na dzisiejszy obiecany przepis na domowe lody, a tu nie pojawia się rano żaden wpis. Już
Anioszek w kuchniTym razem mamy dla Was propozycję z kuchni francuskiej, a jest nią wołowina bourguignon (wołowina po burgundzku). Oczywiście przy tak dobrej kuchni nie
Kuchenne WariacjeNiedzielne śniadanie to u Nas tradycja jedzenia jajek. Staram się za każdym razem o coś innego, oryginalnego. Wczorajsza niedziela to suflet po szwajcarsku – przepis z książki
Magiczny GarnekOstatnio wołowina dość często gości na naszym stole, bo to oprócz indyka główne mięso zalecane w diecie córki (i mojej także). Jednym z dań polecanych w
Bernika - moj kulinarny pamietnikCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuChar siu bao to chińskie bułeczki na parze, najczęściej nadziewane... Artykuł CHAR SIU BAO Z GRZYBAMI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPost miał być wczoraj. Ale dopadło mnie zmęczenie i niechęć do pisania, zresztą bardzo wietrzny dzień był i, choć ominęła mnie migrena, to strasznie byłam
Gotuj z Blue RavenRating: Domowe pierogi z kapustą i grzybami każdy z nas miał zapewne okazję zjeść gdy zostały przygotowane przez mamę lub tatę lub kogoś bliskiego z rodziny
Magiczny GarnekWpis pochodzi z www.mgotuje.pl Dziś mam dla was propozycję na warstwową sałatkę Wielkanocną, która świetnie zastąpi tradycyjną sałatkę jarzynową. Możecie przygotować ją w
Marta GotujeCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuPo spróbowaniu wędzonego pasztetu z kaszą jaglaną, grzybami leśnymi, kiszoną kapustą i suszonymi pomidorami nie zjecie już nigdy innego, a tym bardziej mięsnego pasztetu
potrawyregionalneWykańczania zapasów ciąg dalszy. Tym razem wykorzystania doczekała się, wegetująca na półce od ponad pół roku, mączka kukurydziana – polenta. Nie bardzo miałam ochotę na polentę
Gotuj z Blue RavenZapraszamy na zapiekankę pieczarkową z kaszy perłowej z mielonym mięsem i kukurydzą, na którą przepis pochodzi z książki „Kipi kasza” Pawła Łukasika i
Kuchenne Wariacje