Ciasto na paluszkach francuskich z kremem mascarpone, owocami i galaretką to przepyszna propozycja na delikatny deser, który można modyfikować na mnóstwo sposobów. Ja co raz zmieniam
Di gotujeCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuSemifreddo, to pół mrożony deser. Składa się z jajek, śmietany i dodatków w postaci owoców, bakali. W mojej wersji są jeszcze bezy, dżem. Kto na diecie
wesoła kuchniaBiszkoptowe omlety to super lekkie, puszyste i niebiańsko smaczne ciastka, na dodatek bardzo proste do przygotowania w domowym zaciszu. Tym razem omleciki zrobiłam z dodatkiem kakao
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!13 i 14 lipca po raz kolejny miałam niesamowitą przyjemność prowadzić kolejne Szkolenie cukiernicze 1 stopnia w Akademii Sweet Decor w Radzionkowie. To miejsce ma
Ostra na Słodko15 i 16 lipca po raz kolejny miałam niesamowitą przyjemność prowadzić kolejne Szkolenie cukiernicze 2 stopnia w Akademii Sweet Decor w Radzionkowie. To miejsce ma
Ostra na SłodkoSzybki torcik agrestowy na zimno , bez pieczenia. Do zrobienia gdy mamy dojrzały piękny agrest. Oczywiście zamiast agrestu mogą być inne owoce: porzeczki, jagody, maliny, ale wówczas
królestwo garówIdealne, szybkie ciasto - serniczek oreo na zimno. Dla przełamania słodkiego smaku polecam dodać borówkę amerykańską :) Czytaj więcej »
Ana Mari's worldIdealne, szybkie ciasto - serniczek oreo na zimno. Dla przełamania słodkiego smaku polecam dodać borówkę amerykańską :) Czytaj więcej »
Ana Mari's worldCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuBrownie migdałowe to idealna propozycja dla czekoladoholików oraz miłośników migdałów. Robiłam je już niejednokrotnie modyfikując przepis na brownie kokosowe - klik i choć obie wersje są przepyszne
Di gotujeKoreańska kawa Dalgona podbiła, w ostatnim czasie, świat. Jeśli poddaliście się już temu kulinarnemu trendowi i kawa Wam smakowała, spróbujcie tego ciasta. Szaleństwo na ta pyszna
Pani M - kuchnia smakowitaSeria bezglutenowych słodkości cieszy się na blogu ogromną popularnością! Przypominam Wam kilka przepisów, które na nim znajdziecie – wystarczy kliknąć w zdjęcie. Zapraszam!
Ostra na SłodkoCiasto Ibiza z brzoskwiniami, budyniem i galaretką Ciasto Ibiza to pyszne, warstwowe ciasto z brzoskwiniami, galaretką i budyniem pomarańczowym na biszkopcie. Takie jogurtowe ciasto na zimno
Lekcje w kuchniSernik na zimno z mlekiem skondensowanym z brzoskwiniami i galaretką to szybkie oraz smaczne ciasto, które sprawdzi się przy każdej okazji. Podstawowa masa twarogowa składa się
Di gotuje