aromat z nowoczesnymi technologiami, zapewniającymi odpowiednie standardy smakowe i higieniczne. Mój mąż uwielbia tą kiełbasę Polecam i Wam! A ja… ja mogłabym tak jeść i jeść tą pyszną szynkę, kabanosy… po prostu wszystko Są produkty, które już po otwarciu zachęcają do jedzenia i… Takie właśnie są wyroby z Zakładu Masarskiego Majerczak. Wyroby Majerczyk królowały na moim świątecznym
Słodkie okruszkiPożywna i smaczna , sprawdzi się na wynos, a szynkę konserwową możecie zastąpić waszą ulubioną wędliną
Z Hrabiną w kuchniforno) Tarta na francuskim cieście z cukinią, papryką i fetą (Torta di sfoglia con zucchine, peperoni e feta) Zapiekanka makaronowa ratatouille (Pasta al forno ratatouille) Gnocchi zapiekane z groszkiem, szynką speck i beszamelem (Gratin di gnocchi con piselli, speck e besciamella) Smacznego! Buon appetito
La grande e la piccola cuocaOmlet biszkoptowy z szynką Dorsz z solanki z pierożkami ze szpinakiem i fetą Orzeszki Marynowane grzyby Ciasto Japoniec Dobroszyce Zamki krzyżackie Sałatka z kuskusem Kurczak duszony z warzywami
czarrna od kuchniricottą i prosciutto FIT 6. Tatar z awokado i jabłek z jogurtem 7. Domowe paprykowe nachos 8. Mini pizze z bakłażana FIT 1. Babeczki z kiszoną kapustą i szynką serrano 2. Placki z cukinii z mozzarellą 3. Placki z kaszy jaglanej z łososiem, jogurtem i szczypiorkiem 4. Chipsy ze szpinaku 5. Muhammara – syryjska pasta z pieczonych papryk i orzechów włoskich
Be Fit Be Strongtylko. Prosto, smacznie i na każdą kieszeń. Mam nadzieję, że coś wybierzecie. Sałatka kalafiorowa z indykiem Sałatka sushi Guacamole Sałatka z pieczonym burakiem, awokado i serem Sałatka hawajska z szynką Sałatka grecka Sałatka ryżowa z tuńczykiem Sałatka pieczarkowa z porem
Kuchcik gotujeodgrzewać. Robię to ciasto już od lat. Przeważnie robię z niego paszteciki. Kiedyś, zabrakło mi farszu i zrobiłam z jednej części, takie właśnie ślimaczki z serem i szynką. Okazało się, że są super. Polecam ten przepis, spróbujcie. Korzystając z okazji, chciałam Wam bardzo podziękować, że byliście ze mną w tym roku. Mam nadzieję, że zostaniecie na następne lata
Agusiowe smakołykisałatka z totrellini PRZEKĄSKI Śledzie po cygańsku Figi zapiekane z boczkiem i serem pleśniowym Focaccia z figami, serem pleśniowym i rozmarynem Bagietki czosnkowo-koperkowe Roladki z tortilli z szynką i papryką Bruschetta z pomidorami i mozzarellą Focaccia z oliwkami, pomidorkami i rozmarynem Ziołowe gofry z wędzonym pstrągiem i awokado Gruszki zapiekane z serem pleśniowym i orzechami Jajka z farszem
My simple kitchenSUROWIEC WIEPRZOWY -boczek 1 kg -karkówka 1 kg -łopatka 1 kg -szynka 1 kg PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE -sól warzona 12-13 g/ kg -cebula suszona 3,5 g/ kg lub świeża tarta w ilości 4 razy więcej -pieprz czarny 1 g/ kg -liść laurowy mielony 0,3 g/kg lub cały w ilości 4 razy więcej -smalec -słoiki
Domowe wyroby.Coś do chleba i talerza.także: – pizza na cieście francuskim – mini pizza – pizza na tortilli – pad thai z kurczakiem – pizzę z salami – tu znajdziecie także mój ulubiony przepis na ciasto – pizzę z szynką i pieczarkami – pizzę z patelni – pizzę z ciasta francuskiego – zapiekanki z pieczarkami – pikantne frytki z batatów MINI PIZZE NA CIEŚCIE FRANCUSKIM Przygotowanie : 30 minut Ilość porcji : 3-4 porcje Składniki
nietylkopasta.plwybieracie? TUTAJ - KLIK! znajdziecie fajne tace i patery do podawania przekąsek, ciast czy owoców :) Koreczki imprezowe czyli super koreczki z łososia i cukinii Imprezowe koreczki z szynki konserwowej Koreczki z wędzonego łososia i jajek przepiórczych Koreczki z sera pleśniowego z orzechami i winogronem Koreczki caprese Koreczki z cukinii z fetą i chili Zapraszam do polubienia mojej
Moje Kuchenne Rewelacjejeden z przepisów, który dostałam od teściowej. W oryginale jest szynka, ale postanowiłam ją pominąć, bo sałatka była w sumie do wędlin. I od siebie dodałam także kukurydzę. Jak wiadomo niedługo Sylwester, więc blablablaaaa. Korzystajcie. Składniki: 5 jajek ugotowanych na twardo 2 ogórki konserwowe 1 duży por (biała i jasnozielona część) 1 słoik selera konserwowego 1 puszka kukurydzy
Kardamonovyzapach a smak boczku? Niebo gębie! Kroję dopiero jak ostygnie i stężeje. Przyznam się, że skóry z boczku nie oszczędzamy. Znika wszystko! Polecam każdemu upiec taki boczuś. Szynki, schaby niech się chowają takie to dobre! Na wielkanocnym stole jak znalazł! Smacznego! Lidka Artykuł Pieczony boczek z majerankiem i cebulą pochodzi z serwisu Pieprzyć z fantazją
Pieprzyć z Fantazjąsmakiem do tego stopnia, że musiałam ugotować Fasolka po bretońsku. Składniki: * 500 g fasoli Jaś * 500 g boczku parzonego lub surowego * 2 laski kiełbasy * dowolne mięso np. łopatka, szynka ok. 40-50 dkg * liść laurowy, ziele angielskie * 2-3 łyżki smalcu bądź stopionej słoninki * 1 łyżka mąki * przyprawy: sól, pieprz, papryka ostra i łagodna, majeranek * przecier pomidorowy
Pieprzyć z Fantazją