Makaron zapiekany z sosem serowym to kultowe kanadyjskie danie. Do sosu serowego koniecznie należy dodać ser cheddar, a makaron to obowiązkowo nieduże kolanka. Zróbmy jednak to
Codzienna kuchnia niecodziennaPotrawka jednodaniowa z białej kapusty z dodatkiem wołowiny, duszona w soku pomidorowym. Pyszne, a zarazem proste danie obiadowe - zaledwie 5 składników głównych plus przyprawy. Samo przygotowanie
Kuchnia MagdaLenyPotrawka jednodaniowa z białej kapusty z dodatkiem wołowiny, duszona w soku pomidorowym. Pyszne, a zarazem proste danie obiadowe - zaledwie 5 składników głównych plus przyprawy. Samo przygotowanie
Kuchnia MagdaLenyCukinia na wszelakie sposoby smakuje obłędnie, to fakt a do tego ma dużo witamin i jest bardzo zdrowa. Dziś po prostu ją podsmażyłam i tak podana
Moje Małe CzarowanieMniej kaloryczna imitacja pizzy. Może ciekawsza? Na pewno o wiele szybsza do zrobienia i równie pyszna. Myślę, że te argumenty wystarczą, aby spróbować. Składniki zależą od
Karola gotujeChłodzi i pysznie smakuje, a dodatkowo – ożywi każdy letni stół swoim kolorem. Malina z cytryną to zawsze smaczne połączenie, a w postaci lemoniady – mój letni punkt
Karo in the KitchenWiększość z Nas, w tygodniu, nie ma czasu na gotowanie, nasze posiłki mają być smaczne, sycące i najlepiej aby robiły się prawie same. Skąd ja to
SMYKWKUCHNIZUPA ZIEMNIACZANA Z ZACIERKAMI - poczciwa kartoflanka z sokiem z kiszonych ogórków ❤ Jak przygotować domową zupę ziemniaczaną z zacierkami - sprawdzony przepis krok po kroku. 👌 Czas na solidną
Moja Książka KucharskaJesień na talerzu może być kolorowa. Dzisiaj bardzo prosta, ale i syta sałatka z samych warzyw. Kapusta pekińska z kukurydzą, pomidorem, paprykę i ogórkiem zielonym
Moja smaczna kuchniamojprzepisna.pl | Torcik kakaowy z frużeliną wiśniową i bitą śmietaną Specjalnie na życzenie mojego męża, który chwilowo ma już dosyć moich wegańskich, zdrowych, bezcukrowych i beztłuszczowych wypieków
moj przepis naLubicie grzyby? my wszelakie, czy to leśne czy pieczarki albo boczniaki. Tym razem przygotowałam pieczarki smażone, podkręcone pieprzem syczuańskim, dzięki temu mają swój jedyny i niepowtarzalny
Moje Małe CzarowanieKto mnie zna ten wie, że jestem fanką przyprawy curry i garam masala, czyli indyjskich klimatów Dzisiaj zatem kolejny przepis z tej serii. Rybny gulasz curry
Ola la LCHFGdy zobaczyłam u Majki-klik ten przepis to wiedziałam, że prędzej czy później zagości i u mnie. Za makaronem średnio przepadam, ale to danie mogłabym jeść
Pieguskowa KuchniaW warzywniakach zaczęła pojawiać się już fasolka szparagowa – to zarówno ta żółta, jak i zielona. Powiem Wam szczerze, że uwielbiam smak fasolki szparagowej z bułką
PatiGotujeByły naleśniki na słodko. Zostały zjedzone. Zostało kilka naleśnikowych placków, więc śmiało można było zmienić obiadowy wariant na wytrawny. Nadzienie to mięso wieprzowo-wołowe, kolorowe papryki
Raj dla Podniebienia