Mini sałatki 194Składniki: 1 garść kapusty pekińskiej, kapary Ole, ser solankowy Ole, oliwki zielone Ole, oliwki czarne Ole, papryka czerwona konserwowa, kukurydza, sos vinegrette. Przygotowanie: Na każdą
Aga w kuchni
Warstwowa sałatka z tuńczykiem 340Składniki: 5 jajek, 1 puszka tuńczyka z sosie własnym, 200 g żółtego sera, 1 cebula biała, 1 cebula czerwona, 1 ogórek konserwowy, 6 łyżek majonezu, 3
Aga w kuchni
Grecka sałatka 323Składniki: 10 sztuk cebulek marynowanych, 10 sztuk oliwek czarnych i zielonych, 1 papryka, 1 ogórek zielony, 1 pomidor, 1 ser feta, 7 liści sałaty lodowej, Sos
Aga w kuchni
Sałatka z kalafiorem 300Składniki: 1 kalafior, 1 puszka kukurydzy, 1 łyżka świeżego koperku, 4 łyżki majonezu, sól, pieprz. Przygotowanie: Kalafiora w całości gotujemy w osolonej wodzie. Gotujemy
Aga w kuchni
Sałatka z kuleczkami mięsnymi 167Składniki: 300 g mięsa mielonego, 3 szklanki bulionu warzywnego, 1 opakowanie rukoli, 1 opakowanie mozzarelli z kuleczkach, 3 łyżeczki bazylii otartej, 6 łyżek oliwy z oliwek
Aga w kuchni
Młoda kapusta zasmażana z pomidorami 196Pyszna młoda kapusta zasmażana z pomidorami, boczkiem i koperkiem... idealnie stanowi dodatek do obiadu, można także użyć jej jako farsz do mięs... Składniki: 2 główki
Aga w kuchni
Sałatka z gyrosem - warstwowa 392Sałatka z gyrosem jest chyba najbardziej popularną sałatką zaraz po sałatce warzywnej... Gdy mam dylemat jaką sałatkę zrobić każdy mi mówi... to może z
Aga w kuchni
Warstwowa sałatka z selerem 526Ostatnio miałam wielki dylemat... jaką zrobić sałatkę... miałam w domu seler w słoiczku i kukurydzę, więc postanowiłam te produkty wykorzystać... po chwili miałam kolejny dylemat
Aga w kuchni
Sałatka z rukolą i mozzarellą 197Składniki: 1 opakowanie rukoli, 10 pomidorków cherry, 1 opakowanie mozzarelli w kulkach, garść grzanek, 1 sos sałatkowy Fit up, 2 łyżeczki soku z cytryny, 3 łyżki
Aga w kuchni
Sałatka z kukurydzą 215Składniki: 1/2 kolby kukurydzy, 3 garście rukoli, 1/2 marchewki, 2 plasterki żółtego sera, 1/4 zielonego ogórka, 1/3 ugotowanego buraka, mała garść suszonej żurawiny, sos: 3 łyżki
Aga w kuchni
Sałatka z burakami 222Składniki: 3 garście rukoli, 1/3 ugotowanego buraka, 1 plasterek żółtego sera pleśniowego, 1/2 marchewki, 1 mała garść grzanek, sos: 3 łyżki oliwy z oliwek, 1/2 łyżeczki
Aga w kuchni
Sałatka z gruszkami i figami 196Składniki: 2 garście rukoli, 1/2 gruszki, 1 świeża figa, 1 świeży orzech włoski, 1/2 plasterka żółtego sera pleśniowego, 1 sos włoski Fit up, 2 łyżki oliwy
Aga w kuchni
Sałatka z figami 224Składniki: 4 garści rukoli, 1/4 gruszki, 4 świeże figi, 2 plasterki żółtego sera pleśniowego, 2 plasterki białego sera pleśniowego, sos vinegrete. Przygotowanie: Na talerzu
Aga w kuchni
Sałatka z burakami i płatkami migdałowymi 247Składniki: 2 garście rukoli, 4 plasterki ugotowanego buraka, 1 plasterek sera pleśniowego, do pospania: płatki migdałów i suszona żurawina. sos: 3 łyżki oliwy z oliwek, 1/2
Aga w kuchni
Sałatka z kurczakiem 225Składniki: 5 garści s ałaty , 1 ugotowane jajko, 1/4 pomidora, 1/2 piersi kurczaka, soczysty kurczak z patelni z papryką i rozmarynem , 2 łyżki oliwy
Aga w kuchni