To taka sałatka, która powstała jako dodatek do chicken
Kuchnia PrezydentowejZamieszczam bardzo eksperymentalny przepis. Nigdy wcześniej nie robiłam, ani nigdy wcześniej
Kuchnia Prezydentowej- Jezu, jak mnie plecy bolą! Dlaczego mnie bolą?! - skarżę się Prezydentowi. - Nie wiem...- Prezydent ze smutkiem - Kurczę, Ciebie to nigdy nic nie boli! To jest niesprawiedliwe
Kuchnia PrezydentowejKochani, dziękuję Wam za przemiłe komentarze, za obecność Waszą tutaj, za to, że jesteście. Bardzo proszę o jeszcze
Kuchnia PrezydentowejKaszka kuskus lub bulgur to fantastyczny materiał na szybki, zdrowy, lekki posiłek. Smakuje
Kuchnia PrezydentowejKtóż nie lubi pierwszej, młodej kapusty? Jej nie powtarzalny smak, kolor... to danie tak smakuje tylko na początku sezonu, szybko się ją przyrządza i to przemawia
kgwjanczewoPyszna, lekka sałatka z zielonych składników z dodatkiem sera sałatkowego. Świetnie smakuje sama, ale może być też pysznym dodatkiem do mięska do obiadu a także świetnie
Monia miesza i gotujeWieczorami bardzo lubię jeść zdrowe, przepełnione witaminami sałatki. Dziś przedstawiam Wam jedną z nich. Sałatka z kalarepą i ryżowymi waflami wieloziarnistymi jest sycącą, zdrową i
Słodkie okruszkiEfektowny dodatek do mięs lub samodzielne, warzywne danie. "Temperówkę" dzięki której mogę robić cukiniowe spaghetti bardzo polubiłam. Dzięki takiemu urządzeniu warzywa są nie tylko smaczne ale
Stare GaryKiedy otrzymałam ze sklepu Lidl całą paczkę pysznych produktów z tygodnia włoskiego, wiedziałam że na pewno sałatkę włoską z nich przygotuję. Uwielbiam! Sałatkę podałam na talerzu
Z Majeczką w kuchni"Sałata jest warzywem dostępnym przez cały rok. Może być zielona , czerwona albo fioletowa. Słodka lub gorzkawa. O liściach gładkich jak i karbowanych . Wśród wielu odmian każdy
Wiem co jemPekinka jest dla mnie jednym z najbardziej uniwersalnych warzyw - można kupić ją wszędzie i o każdej porze roku, daje się dość długo przechowywać w lodówce i
Kuchenne zapiski EdytyPyszny dodatek do pieczonych młodych ziemniaków z parówkami SKŁADNIKI: Porcja na jedną osobę: 2 ogórki małosolne 1/2 czerwonej cebuli gałązka natki pietruszki łyżeczka oleju świeżo
Kuchenne zapiski Edyty