Dzieci rosną :) Dzisiaj wyjęłam wszystkie ubrania z szafy Krzysia, zapełniłam caluteńkie łóżko hałdą ciuchów i znalazłam całą furę spodni na wysokie wody i bluzek z rękawami
Posadzone i zjedzoneMłoda polska kapusta to istna bomba witaminowa. Zawiera dużo witamin A, witaminy z grupy B, C i E. Ma dużo biotyny - ułatwia trawienie tłuszczów, pomaga zwalczać
Posadzone i zjedzoneTa sałatka przywołuje we wspomnieniach jeżdżenie traktorem i wozem drabiniastym w Chmielnie, na Kaszubach. Rowery wodne, las ... Spokojnie i leniwie. Wielki zielony ogród, na końcu niego
Posadzone i zjedzoneDo tej szybkiej i zdrowej sałatki śniadaniowej dodałam pomidorki koktajlowe z ogródka mojej Mamy. Dojrzewające na słońcu w domowym zaciszu ogródka dają niesamowity aromat słońca
Zasmakuj KuchniNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle
Camilla w kuchniBardzo ciekawa i szybka do zrobienia sałatka. 1 kg.ogórków zielonych(świeżych) 5 strąków słodkiej,czerwonej papryki 1 cytryna 2 jajka 2 łyżki oliwy
Kocurkowe rozmyślania w kuchni AnielkiW te wakacje mam wyjątkowy apetyt na brzoskwinie. Rano z zazdrością przechodziłam obok drzewek sąsiada, których gałęzie uginają się od dojrzewających owoców. Na szczęście targowe stoiska
Kasia SarnaDziś chce wam pokazać pyszną lekką i szybką sałatkę na bazie tuńczyka,ciecierzycy i jajeczka. Można podać ją jako przystawkę podczas spotkania ze znajomymi
Różowa kuchniaNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle
Camilla w kuchniMłodą kapustkę duszoną z marchewką robi się bardzo szybko bo młode warzywa nie wymagają długiego gotowania. Taką kapustkę można zajadać samą z pieczywkiem lub ziemniakami jak
Monia miesza i gotujeLato, słońce, wakacje za pasem… Nic tak nie ochładza, jak owoce tropikalne. A jeśli przygotujemy z nich przepyszną sałatkę z naturalnym sokiem, schłodzimy ją w
Moja DelicjaPamiętam czasy, kiedy obojętnie przechodziłam obok koszyka ze szparagami. Spróbowałam kiedyś białych i kompletnie nam nie zasmakowały. Pewnego jednak razu skusiłam się na zielone szparagi, które
Moja DelicjaZdrowa i kolorowa sałatka. Nie tylko na przystawkę, możecie ją podjadać przez cały dzień. Dzięki dodaniu kawałków pokruszonej fety nie trzeba solić sałatki. Jedynymi przyprawami, które
Zasmakuj KuchniNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle
Camilla w kuchniPyszny i szybki sposób na lekką kolację, :-) Sałatka z dodatkiem mięsa i grzanki zawsze są dobrym pomysłem. Do swojej sałatki dodałam suszoną żurawinę, co świetnie przełamuje
Szefowa kuchni