theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} Składniki: 2 puszki tuńczyka w sosie własnym 150g makaronu typu ryż papryka 4 ogórki kiszone 4 jajka puszka kukurydzy 1/2 czerwonej cebuli 1/3 szklanki słonecznika sól, pieprz majonez Makaron ugotować według instrukcji na opakowaniu, ostudzić. Tuńczyka i kukurydzę
kulinarnyswiatdomifileta robimy sos: siekamy drobno koperek, wrzucamy do miseczki i dodajemy ze 4 łyżki jogurtu naturalnego. Mieszamy wszystko i mamy sos Upieczonego fileta z łososia polewamy sosem. Do ryby najlepiej pasuje ryż, wtedy smaki ładnie nam się mieszają. Polecam również zrobić swoja ulubiona surówkę. Smacznego
Klaudynkowa kuchniaziołami. Filety po ugotowaniu kroimy na połówki, dzięki temu powstają nam ciekawe łódeczki. Dzięki gotowaniu na parze mięso jest soczyste i delikatne. U mnie łódeczki podane z ryżem z warzywami i jasnym sosem pieczeniowym. Możecie je jednak podać z ulubionymi dodatkami. Polecam! Łódeczki z kurczaka z mozzarellą i pomidorami Składniki na 4 porcje: 4 filety z kurczaka 200g tartej mozzarelli
Smak mojej kuchniananasa, sok z limonki, trawę cytrynową i smaż kolejne 4 minuty. Dodajemy następnie mleczko kokosowe, przykrywamy pokrywką i gotujemy 12 minut. Do wydrążonego ananasa wkładamy porcję ryżu i kurczaka w tajskim sosie curry. Posyp świeżymi ziołami i gotowe! Jeśli lubisz pikantne dania, dodaj posiekaną papryczkę chili! Gotowe! Smacznego! Przepis zgłaszam do konkursu
SMYKWKUCHNIDymkę posiekać. Jogurt wymieszać z majonezem , doprawić solą i pieprzem. Czas na ułożenie warstw sałatki, oczywiście masz dowolność co do kolejności składników, u mnie wygląda to tak: Ryż\komosa, białko jajek, połowa sosu, kukurydza, papryka, ser żółty, seler, pozostałą część sosu, żółtko jajka i dymka. Daj znać czy sałatka przypadła Ci do gustu, a może masz jakieś zamienniki żółto zielone
Mój pomysł nazmiksuj połowę warzyw z sosu. Etap IV Gdy kotleciki się usmażą przełóż je do garnka z sosem, gotuj ok 10 minut, aby kotlety 'przeszły' smakiem sosu. Gotowe! najlepiej smakują z ryżem
Wylizany RondelJeżeli z kaszą, to "staropolskie" ? Jak zrobić gołąbki po staropolsku :) Zamiast ryżu używamy kaszę i do sosu nie dodajemy koncentratu pomidorowego :) Główkę kapusty gotujemy w osolonej wodzie i jak się gotuje to powoli odcinamy zmiękczone liście... Na farsz potrzebujemy ugotowaną kaszę pomieszaną z surowym mielonym mięsem, podsmażoną cebulą i przyprawami...dodajemy również jajko, żeby farsz ładnie się kleił
chleba naszegoulega zmianie). Dodać krojone pomidory i zagotować przez około 2 minuty. Przed podaniem dania należy posypać je natką pietruszki, Moja propozycja podania kurczaka z dynią w pomidorowym sosie z natką pietruszki i ryżem
Karola gotujekarkówkę w delikatniejszej w smaku wersji to wolę przyrządzić karkówkę z pieczarkami . Tym razem postanowiłam zrobić mięso w połączeniu z ogórkami konserwowymi. Podczas pieczenia tworzy się fajny sos, który pasuje zarówno do ryżu jak i ziemniaków. Polecam. Składniki: 1 kg karkówki 0,5 kg pieczarek 2 duże cebule ok. 5 ogórków konserwowych 6 łyżek ketchupu sól, pieprz tłuszcz do smażenia
Pobite gary Barbarysię je zawijane np. w szynkę, można także przyrządzać z nich szaszłyki lub przekąski kanapkowe. Krewetki są dodatkiem wielu gotowych dań mrożonych. Są też doskonałym składnikiem zup, sosów, past z makaronami, z ryżem oraz sałatek. Krewetki królewskie tandori. Składniki: - ok. 500g krewetek królewskich (miałam mrożone, bez pancerzyków, oczyszczone) - 4 łyżki jogurtu naturalnego - 4 łyżeczki przyprawy tandori masala - ½ łyżeczki chilli
mojewypiekiinietylkosmarujemy oliwą, posypujemy solą, pieprzem, papryką i bazylią. Pieczemy w nagrzanym piekarniku ok. 25 min w 180 stopniach. Szaszłyki można również przygotować na grillu. Podajemy z ryżem lub bagietką oraz ulubionym sosem, ja podałam z pysznym czatni - ostry zielony pomidor od LUKS POMADA, który doskonale komponuje się z pieczonymi warzywami i kurczakiem
słodki bratekMiękka, delikatna wołowina otoczona aromatycznym sosem curry z dodatkiem żółtej fasolki i mnóstwa kiełków fasoli mung. Pyszny sos, odpowiedni do podpłomyków, makaronu, ryżu czy kaszy. Wołowinę podałam w pięknych, miedzianych patelniach, które są idealnej wielkości dla jednej osoby. Są w stałej ofercie Tureckiego Sklepu . Składniki: 400ml mleczka kokosowego 500g wołowiny 200g kiełków fasoli mung ze słoika 200g żółtej fasolki
Gotowanie i blogowaniepokrojone cebule i podsmażać z 3 minuty na średnim ogniu dodać przyprawę w płynie, wlać wodę i pod przykryciem dusić do miękkości piersi, z wywaru zrobi się sos - można podać z ziemniakami, ryżem lub z czym się lubi...........SMACZNEGO
W Mojej Kuchni Lubiębulionem. Gotujemy 10 minut kolejne. Zalewamy mleczkiem kokosowym, zmniejszamy ogień i gotujemy 10 minut - kontrolowac czy bataty są miękkie. Dodać passatę pomidorową i gotować aż sos zgęstnieje. Gotowe, Podajemy z ryżem. Można posypać natką i kolendrą przy podaniu (jeśli lubimy
Snejkusiowe Przepisyoliwkowe Bułeczki z kremem mlecznym Ale to jedynie przysłowiowy „wierzchołek góry” smaków, które możecie znaleźć i nabyć w sklepie Smaki Południa . Znajdziecie w nim makarony, ryże, oliwy, słodycze, płatki śniadaniowe, sosy, kawy, herbaty i wiele innych znakomitych produktów, których trudno szukać na półkach pobliskich sklepów. Dzięki Smakom Południa możecie poznać również smak trufli. Warto zajrzeć na stronę firmy
Słodkie okruszkiprzygotowała kotlety z kapusty. Wyglądały jak kotlety mielone, ale stwierdziłam wtedy, że są smaczniejsze od kotletów z mięsa. I podtrzymuję tę opinię :) Proponuję podać je z ryżem lub ziemniakami i ciepłym sosem. Składniki na około 20 niewielkich sztuk: 1 średnia główka białej kapusty 2 cebule 2 łyżki masła 1 sucha bułka 1 jajko 3 łyżki kaszy manny sól i pieprz
Trzeci talerztego dodajemy garść zielonego groszku (może być mrożony) i górną część szparagów. Gotujemy krótko, aby główki szparagów pozostały lekko chrupiące. Sos przyprawiłam jedynie odrobiną soli. Tak przygotowany sos możemy podawać z makaronem, ryżem lub jako dodatek do mięsa
Kucharzycaidealny sposób na przygotowanie gołąbków jeśli nie chcecie, nie lubicie lub po prostu nie wychodzi Wam zawijanie tradycyjnych gołąbków. Farsz można dowolnie modyfikować. Mięso możecie wymieszać z ryżem i podać zapiekankę z sosem pomidorowym. Ja jednak zachęcam Was do przygotowania gołąbków z kaszą, szczególnie jeśli jeszcze nie próbowaliście. Naprawdę warto! Składniki: 1 główka kapusty 1 kg mięsa mielonego
Smakowity Blog Kulinarnypiekarnika i dodać do wytworzonego sosu estragon (posiekany świeży lub suszony). Potrząsnąć brytfanką by dobrze się wymieszał. Odczekać 5 minut - w tym czasie estragon odda aromat do sosu. Podawać z młodymi ziemniakami, ryżem lub świeżym pieczywem
zadanie-gotowanieDzisiaj bardzo dietetycznie i lekko. Uwielbiam dobrze doprawione gotowane mięso. Te klopsy są idealne do ziemniaków, makaronu oraz ryżu. Można podawać je z sosem no pieczarkowym czy z boczniaków. Danie idealne na zimowy obiad. Składniki : * 400g mielonego mięsa z szynki wieprzowej * mała cebula * ząbek czosnku * 3 łyżki zmielonych płatków owsianych * jajko * sól, pieprz, mielony imbir i cynamon - do smaku * szklanka
Magiczne Życie Martychcesz typowo serowego sosu, po prostu dolej śmietany kremówki, pobaw się proporcjami ;) SMACZNEGO życzy BLONDYNKA :) Ps. Ten sos jakieś trzy lata temu wystąpił przy Kurczaku z sosem z gorgonzoli, szpinakiem i ryżem jaśminowym , zresztą często do niego wracam
Blondynka Gotujeduś jeszcze chwilę. Następnie wlej śmietankę. Posól i popieprz do smaku. Duś na wolnym ogniu do momentu zredukowania śmietanki. Na talerz wyłóż łososia, którego następnie polej sosem. Świetnie pasuje do makaronu, ryżu lub opiekanych ziemniaków. Smacznego, Anulla
Fabryka pomysłówpozostać miękka i soczysta. Polędwiczkę wieprzową kroimy na lekko ukośne plastry ok. 5 minut po wyjęciu jej z piekarnika. Plasterki układamy na talerzu i polewamy je sosem śliwkowym. Podajemy np. z ryżem (użyłam jaśminowego). Smacznego
MyCookBook.plJest to doskonała alternatywa dla papryki konserwowej. Papryka w ketchupie idelanie nadaje się do mięs z grilla. Paprykę można także jeść podgrzaną, np. z dodatkiem ananasa, jako sos np. słodko - kwaśny do ryżu. Szklanka = 250 ml. Źródło przepisu: Wielkie Żarcie
Gospodyni Miejskadusić przez 15 minut. Do kurczaka dodać ugotowane morele wraz z wodą, dosypać cukier, garam masalę i pieprz kajeński, dodać jogurt, wymieszać i gotować aż sos nieco zgęstnieje. Podawać z ryżem lub chlebkiem naan. Smacznego
Codzienne Gotowaniepieczarek dosypujemy soczewice. zalewamy 1/2 szklanki wody. Dusimy pod przykryciem aż soczewica wchłonie wodę i będzie miękka. Podczas duszenia dodajemy przyprawy: sól i garam masala. Ryż wykładamy na talerz. Dodajemy sos z warzyw i soczewicy
Weganka gotujePulpety kojarzą mi się z dzieciństwem. Dobre do ziemniaków (moja wersja), ryżu czy kaszy. Lubię w sosie pomidorowym jak i koperkowym. Drugą wersję przedstawię Wam później :) Składniki na ok 22-24 pulpeciki : pół kg mięsa mielonego wieprzowo- wołowego 1 duża cebula natka pietruszki 3 ząbki czosnku jedna bułka sucha i trochę mleka do jej namoczenia sól, pieprz, oregano, bazylia
ChilliJemyprzesmażamy. Następnie do przesmażonego kurczaka dorzucamy pokrojonego bakłażana, przesmażyć jeszcze kilka minut i całość zalewamy mleczkiem kokosowym. Całość gotować jeszcze z 20 minut, na koniec doprawić sosem rybnym. Curry podałam z ryżem basmati. Udekorowałam świeżą kolendrą i chilli. Jeżeli chcecie, aby curry było rzadsze można dolać wody lub bulionu warzywnego. Smacznego * ilość chilli najlepiej dostosować do siebie, jeżeli lubicie
Plate of Joypieprzem oraz płatkami papryki. Gotujemy około 8-10 minut. Odlewamy nieco wywaru, łączymy ze śmietanką oraz mąką i wlewamy przez sitko do kurczaka i warzyw. Gotujemy aż sos się zagęści. Serwujemy z ryżem lub białym pieczywem
Pyry na GazBaharat to doskonała saudyjska mieszanka przypraw stosowana do drobiu, jagnięciny i wołowiny (zwłaszcza smażonych), kuskusu, bulgaru, ryżu oraz wielu zup i sosów. My bardzo często używamy jej do gulaszu wołowego, któremu nadaje pikantny, lekko korzenny smak. Słowo "baharat" ( بهارات ) oznacza w języku arabskim przyprawę Baharat w różych wariantach (np. z dodatkiem mielonego czosnku, kurkumy, mięty lub curry
Kulinaria - potrawy z różnych stron świataZapiekanka powstała specjalnie dla córeczki która lubi makarony a jeszcze bardziej takie mięsne kuleczki. Tym razem zamiast mięsko w sosie podawać z makaronem lub ryżem zapiekłam w naczyniu razem z makaronem. Córeczka była zachwycona:) składniki: 250 g makaronu, u mnie rurki Czaniecki 300 g mięsa mielonego z łopatki 1 jajko 1,5 łyżki kaszy manny sól,pieprz oragano
Monia miesza i gotujepieczenia. Polewamy delikatnie oliwą z oliwek, układamy gałązki tymianku lub posypujemy tymiankiem i wstawiamy na ok. 25 min. do piekarnika nagrzanego do 180 C. Papryczki podajemy z ryżem basmati i słodkim tajskim sosem chili. Polecamy wypróbowanie tego przepisu. Papryczki wyszły naprawdę wyśmienite. Pozdrawiamy
vegetanieczasie dobrze jest raz czy dwa odwrócić piersi. 3. Dodać masło i posiekaną miętę, wymieszać i gotować jeszcze 2 minuty na dużym ogniu aby sos lekko odparował. Podawać z ryżem lub kuskusem. Smacznego Źródło: 200 light chicken dishes, Hamlyn Post Kurczak w pomarańczach z miętą pojawił się poraz pierwszy w UgotujmyTo.pl
UgotujmyTo.plczasie dobrze jest raz czy dwa odwrócić piersi. 3. Dodać masło i posiekaną miętę, wymieszać i gotować jeszcze 2 minuty na dużym ogniu aby sos lekko odparował. Podawać z ryżem lub kuskusem. Smacznego Źródło: 200 light chicken dishes, Hamlyn Post Kurczak w pomarańczach z miętą pojawił się poraz pierwszy w UgotujmyTo.pl
UgotujmyTo.plkroimy w kostkę, orzechy kroimy na mniejsze cząstki. Serek mieszamy z masłem czekoladowo-orzechowym. Przygotowujemy 6 identycznych miseczek i układamy równomiernie warstwami: serek z masłem, ryż, nektarynka, ryż, porzeczki, orzechy, 2 łyżeczki sosu czekoladowego. Zajadamy
Humanistka w kuchniGarnek przykrywamy i dusimy 10-15 minut na średnim ogniu. Czas zależny oczywiście od kuchenki. Później odkrywamy przykrywkę i gotujemy przez 5 minut, tak aby sos zgęstniał. Krok 5: gotujemy ryż biały długoziarnisty. A o to i efekt końcowy
Smaki Brazyliiminut z każdej ze stron, aż ciasto stanie się chrupiące i złociste. Przekładamy na ręczniki papierowe aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu. Polewamy ciepłym sosem słodko kwaśnym. Podajemy z ryżem lub ziemniakami w dowolnej postaci oraz dowolnymi surówkami. * zaleca się smażenie ryby w dość głębokim tłuszczu Moje posty
Słodka Stronałyżką mąki rozrobionej z wodą (lub zimnym bulionem), dodajemy ukwaszoną śmietankę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na koniec dorzucamy do sosu sporą ilość posiekanej natki pietruszki. Sos i paluchy podajemy z ryżem lub ziemniakami z wody. Smacznego
Walijskie Pichceniedodaniu maślaków w zalewie solnej, gdy się wszystko połączy po dodaniu z wodą wtedy próbujemy smak słoności śmietanę wymieszać z mąką z ciut wodą i mieszając zagęścić sos gulasz smakuje z kaszami, ryżem, ziemniakami........SMACZNEGO
W Mojej Kuchni Lubięwyjąć - należy odlać wodę, którą puściły nam filety podczas zapiekania i zalać rybę przygotowanym sosem. Wstawić ponownie do piekarnika na 10 minut, aby ryba przeszła smakiem sosu. Podawać z ziemniakami lub ryżem. Smacznego, Anulla
Fabryka pomysłówdużą ilością papryki słodkiej w proszku. Zmniejszamy ogień i wrzucamy papryki pokrojone w kostkę. Wlewamy odrobinę wody, przykrywamy i dusimy przez około 20 minut. Podajemy z ryżem - u mnie z tajskim sosem chili słodko -pikantnym. Smacznego
Moje Kuchenne Rewelacjewcześniej podsmażone warzywa. Podgrzewamy jeszcze chwileczkę aby smaki się połączyły. Do woka wlewamy sos i podgrzewamy cały czas mieszając, na dość dużym ogniu, do momentu aż sos zgęstnieje. Podajemy natychmiast z ryżem
Mania GotowaniaSosy :) w naszej kuchni są dodatkami do potraw. Chcę Wam polecić aksamitnie śmietakowo - pieczarkowy sos. Pasuje do mięs, makaronów, ryżu. Raz spróbujecie , I zostanie z Wami na zawsze :) Polecam I zapraszam Składniki: 1 łyżka masła 1 łyżka mąki 150 ml bulionu kurczakowego 150 gr małych pieczarek sól, pieprz 200 ml śmietany natka pietruszki lub kolendry Rozpuszczamy masło w rondlu, dodajemy
Smaki Edytyziele angielskie. Zalać wodą i dusić 45 minut na średnim gazie ( płyn powinien odparować do objętości 3/4 szklanki). Wyjąć roladkę. Usunąć nici. Pokroić w plastry. Doprawić sos do smaku. Podawać z ryżem lub ziemniakami puree
Buniabaje w kuchniużyłam naturalnego , który nie jest polerowany. Dodałam też otręby żytnie , które na smak gołąbków nie wpływają a dostarczają zdrowego błonnika. Zrobiłam tez farsz z dość sporą ilością ryżu bo podaję gołąbki w sosie bez ziemniaków czy pieczywa. I jeszcze jedno- sosu nie zagęszczałam mąką ani nie dodawałam śmietany . Czytaj więcej
Buniabaje w kuchnizamrażarce żelazny zapas. Jedna z prostszych odmian gołąbków. Te wyjątkowo mi smakują bo zamiast zwykle dodawanej natki pietruszki - Mama dodaje dużo koperku. Podajemy same dużą ilością sosu bo sporo w nich ryżu, posypując dodatkowo po wierzchu usiekanym koprem , pieprzem i dla dekoracji drobno pokrojonym pomidorem. Przepis wstawiony TU Czytaj więcej
Buniabaje w kuchniwiórek kokosowych puszka mleczka kokosowego opakowanie jogurtu naturalnego/śmietany jogurtowej kawałek świeżego kawałka imbiru 3-4 ząbki czosnku łyżka ostrej pasty curry 3 łyżki sosu sojowego 1 szt. cebuli łyżka koncentratu pomidorowego olej sól ryż Pierś z kurczaka pokroiłam na małe kawałki. Posoliłam,dodałam starty imbir,sos sojowy i polałam odrobiną oleju. Wymieszałam i odstawiłam kurczaka aby przeszedł smakiem przypraw(...)niej pierś z kurczaka. Podsmażyłam ją wraz z cebulą a pod koniec smażenia dołożyłam starte ząbki czosnku. Wsypałam wiórki kokosowe, które oprócz smaku zagęszczą nam sos. Wlałam mleczko kokosowe i chwilę podgotowałam. Świeżego ananasa obrałam i pokroiłam w kostkę. Wrzuciłam go do garnka. Wymieszałam i chwilę poddusiłam. Gdy kurczak był już miękki wlałam jogurt naturalny. Najlepiej jeśli
potrawyregionalnekażdym sklepie, dlatego gorąco polecam zakupy internetowe w sklepie Kuchnie Świata , znajdziecie tam wszystkie potrzebne składniki. SUSHI (składniki na około 56 kawałków) Składniki: - 500 gram ryżu do sushi - 7 płatów nori - sos sojowy - gotowa zaprawa ryżowa (lub ocet ryżowy, cukier i sól) - wasabi - imbir marynowany - mata bambusowa - pałeczki - ściereczka namoczona w gorącej wodzie - ostry nóż - folia spożywcza Dodatki: - ogórek - awokado(...)zdjąć z maty i odwrócić, tak aby ryż przylegał do folii spożywczej, znajdującej się na macie. Rozkładamy składniki i zawijamy. W ten sposób zwijamy rulony aż do wyczerpania ryżu. Mi z tych składników wyszło 7 ruloników. Teraz trzeba je pokroić. Do tego potrzebujemy BARDZO ostrego noża (nie ząbkowanego!) oraz ściereczki zamoczonej w gorącej wodzie. Po każdym przekrojeniu nóż należy
Zgrabne Gotowaniekilka godzin (najlepiej na noc). Następnego dnia wyłożyć kurczaka do naczynia żaroodpornego i zapiekać ok. 1 - 1,5 godz. w 180 stopniach. Podawać z ziemniakami, ryżem lub kaszą kuskus. Kurczak w sosie pomidorowym z curry zamarynowany, przed włożeniem do piekarnika Nasza propozycja podania - z ziemniakami i ogórkami po żydowsku Pysznie podpieczona skórka i delikatny, rozpływający się w ustach środek
Wilczkowy Świat - nasze codzienne gotowaniejest praktycznie identyczna jak w klasycznych daniach chińskich z tym, że tutaj jest mocno wzbogacana o smak soku i skórki cytrusowej. Idealne danie do serwowania z ryżem. Mięso pokroić w paseczki. Przyprawić sosem sojowym i dobrze wymieszać. Odstawić na pół godziny w chłodnym miejscu. Po tym czasie odsączyć nadmiar płynu. Czosnek przecisnąć przez praskę. Pomarańczę i cytrynę umyć i zetrzeć(...)dokładnie wszystkie składniki sosu, zalać warzywa i mieszać aż sos zgęstnieje. Na suchą patelnię wsypać ziarna sezamu i podsmażyć je do momentu, aż ziarna staną się rumiane. Zdjąć z ognia. Gotowe danie przełożyć na talerz, a następnie skrop olejem sezamowym OilVita i posyp ziarnami sezamu. Serwuj samodzielnie lub z ryżem. Inspiracja: przepisy.pl linkwithin_text='Zobacz również inne przepisy:' var linkwithin
Świat Domowej Kuchniilość) 2-3 łyżeczki czerwonej pasty curry szczypta ostrej i słodkiej papryki pół łyżeczki cukru sól i pieprz łyżeczka mąki ziemniaczanej sos sojowy łyżka śmietany 18 % natka pietruszki sok z cytryny szklanka wody + 1/2 szklanki mleka + ryż lub kasza jaglana do podania Przygotowanie: Pierś z kurczaka umyć, oczyścić z błonek, rozbić lekko tłuczkiem i pokroić w paseczki(...)przykryciem ok. 10 minut (do miękkości warzyw). Pod koniec delikatnie zabielić i zagęścić - wymieszać energicznie w szklance kilka łyżek sosu ze śmietaną i mąką. Wymieszać z potrawą. Skropić sokiem z cytryny i posypać świeżą natką pietruszki. Curry podawać z ryżem, makaronem, a nawet kaszą
Kuchnia EllieOczywiście jako zamiennika użyć można passatę pomidorową i świeżą bazylię. Składniki 4 łodygi selera naciowego 2 młode marchewki 2 łyżki oliwy 1 słoik sosu pomidorowego z bazylią Barilla 1,5 l bulionu warzywnego 100 g ryżu 1 łyżka ziół toskańskich natka pietruszki sól, pieprz Przygotowanie Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Łodygi(...)selera naciowego kroimy na 5-10 mm kawałki. Marchew kroimy na talarki. Seler i marchew lekko podsmażamy na rozgrzanej oliwie, zalewamy gorącym bulionem, dodajemy sos, zioła i gotujemy około 30 min. Po tym czasie dodajemy ryż i gotujemy do jego miękkości. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z posiekaną natką pietruszki. st1\:*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable
R'n'G Kitchen