przepis nie został jeszcze oceniony) Sałatka z serem kozim i ogórkiem to lekka propozycja na śniadanie lub kolację. Świeże młode listki, chrupiący ogórek i słodki granat komponują się idealnie. Jej przygotowanie zajmie Wam dosłownie kilka minut, no może ciut więcej, ponieważ trzeba jeszcze obrać granat 😉 Jeśli chcecie zobaczyć, jak zrobić tą sałatkę krok po kroku, zajrzyjcie do mnie
Kuchnia Bazyliimuszę Wam przypominać. Nie namawiam Was do wdrożenia ich do codziennej diety, ale przypominajcie sobie o nich od czasu do czasu. Nie wiem czy zjecie coś zdrowszego na śniadanie, nie sądzę. I spodziewam się, że nie każdemu będzie się chciało nad nimi ślęczeć (piszę o tych gotowanych), podrzucam Wam więc pomysł na owsiankę, która robi się właściwie sama. Smacznego
Kardamonovyregularnie i trzymam w lodówce. Jak tylko złapie mnie mały głód, to zjadam kilka i po kłopocie. Uwielbiam je i polecam wszystkim ich choć raz spróbować. Sprawdzą się jako śniadanie do pracy, czy alternatywa dla kanapek, a jak wpadną znajomi, to zapewniam, że zaskoczycie ich taką przekąską na stole! Składniki 2 liście nori pasta z kalafiora z tego przepisu
Analiza SmakuBoczniaki smażone w pysznej i chrupiącej panierce z jajka i bułki tartej. Idealne na ciepłe śniadanie lub przekąskę w ciągu dnia. Znajdziesz tu dwa przepisy na podstawowe boczniaki z patelni jakie szykuję oraz nietypowe dodatki. Boczniaki smażone podane z chrupiącymi kawałkami boczku oraz aromatyczną, miękką cebulką to pyszne i proste danie z grzybów. To kilka podstawowych składników. Zapraszam
Zasmakuj Kuchnimleka . Pomimo, że są bez wymienionych składników, wegańskie racuchy wychodzą pyszne, puszyste i nic im nie brakuje! Drożdżowe racuchy z jabłkami Zazwyczaj przygotowuję je, gdy mam ochotę na słodkie śniadanie lub obiad. Gorące i chrupiące racuchy z jabłkami polewam syropem klonowym, posypuję posiekanymi orzechami laskowymi, a w miseczce obok podaję roślinny jogurt. To połączenie jest dla mnie bezbłędne! Wegańskie
Blendman