Dziś przepis na danie konkretne, w sam raz na grudzień i zimną pogodę. Fasola zapiekana w pomidorach, z kiełbasą i jarmużem. Fasola a właściwie fasole - bo
Smaczny zeszytdomu. My wzięliśmy avocado coffee :) 13. Wyrusz na plażę w poszukiwaniu muszelek Tak, takie muszelki są tam naprawdę! Zrelaksuj się i skup się na zbieraniu. 14. Zjedz śniadanie... w basenie. Jedno z bardziej instagramowych śniadań i z naszych lepszych przeżyć! Wiele hoteli oferuje taką opcję - warto ją wybrać, zdecydowanie. 15. Zobacz zachód słońca na jednej
CzarnawisienkaJeśli szukacie zdrowej przekąski do chrupania przed telewizorem, to pieczona ciecierzyca będzie idealna. Nie dość, że zdrowa to jeszcze bardzo smaczna. Trochę jak orzeszki Do jej
Oryginalny smakJeżeli dość macie tradycyjnych zup i znanych smaków to mam dziś dla Was zupę krem z pieczonej pietruszki z dodatkiem jabłka. Pietruszkę pieczemy najpierw w piekarniku
Smaczny zeszytSprawdzony od lat przepis na ciasto na naleśniki, delikatne, cienkie, pyszne, domowe, nie da się przejść obojętnie! Naleśniki na słodko z twarogiem to świetny pomysł na śniadanie, podwieczorek lub deser. Kubek kakao lub aromatycznego cappuccino będzie w sam raz Naleśniki domowe – dziś z dodatkiem bananów oraz polewy i dekoracji deserowej od HELIO , istne szaleństwo na talerzu! Powrót(...)mieszam. Smaruję cienko każdy naleśnik, zwijam w trójkąt lub rulon, podgrzewam na maśle. Układam naleśniki na talerzu, polewam rozpuszczoną polewą deserową HELIO , dodaję posiekane banany i posypuję cukrem pudrem. Śniadanie, podwieczorek lub deser gotowy! Naleśniki na słodko z twarogiem smakują zawsze! Smacznego Zasmakuj Kuchni
Zasmakuj KuchniProsty przepis na paszteciki - paszteciki drożdżowe z mięsem Prosty przepis na paszteciki drożdżowe z mięsem z rosołu, najlepszą przekąskę na zimno i na ciepło
Cztery FajeryPotrawka z indyka z marchewką w śmietankowym, kremowym sosie z dodatkiem koperku to kwintesencja domowego, rodzinnego gotowania. Z dodatkiem ryżu, kaszy albo ziemniaków może wejść do
Smaczny zeszytProste do zrobienia, przepyszne i wilgotne ciasto czekoladowe z cukinii z orzechami włoskimi . Jedząc to ciasto aż trudno uwierzyć, że głównym składnikiem jest cukinia. Idealnie sprawdzi
Oryginalny smakDzień dobry :) Dziś trochę zabawy w kuchni, oczyśćcie takiej pozytywnej. Ja dzieci nie mam, ale polecam ten przepis na wspólne gotowanie z waszymi pociechami
Niezły MłynekNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE Tuńczyk – u nas zdania są podzielone. Jedno nie lubi, drugie uwielbia, ale tuńczyk podany w
Związek na patelnifaceta, który uwielbia gotować i eksperymentować w kuchni. Dziś przepis na aromatyczną szynkę w wykonaniu mojego męża, który w nocy nie mógł spać więc postanowił zrobić coś dobrego na śniadanie. Dobrze(...)znalazł w lodówce świeże mięsko. Użył do tego swoich ulubionych przypraw i piekł ją w piekarniku przez 6 godzin. Wyszła znakomita! Soczysta, aromatyczna i taka smaczna, że na śniadanie zjedliśmy prawie połowę. Składniki: 1 kg schabu Składniki na marynatę: 1-1,5 łyżeczki soli 1/2 łyżeczki pieprzu 1 łyżeczka majeranku 1 łyżeczka ziół prowansalskich 1 łyżeczka czosnku
Słodki ZakątekNigdy nie byłam typem ciasteczkowego potwora. Ciasto do kawy (lub na śniadanie ;)), czekolada na deser (lub na śniadanie ;)), lody do dobrego filmu (lub zawsze kiedy najdzie na nie ochota ;)) – jak najbardziej! Ale ciastka? Kruche, suche, często zbyt słodkie – nigdy nie zdobyły mojego podniebienia. Dziwnym trafem, zawsze gdy jestem na diecie i chcę zrezygnować całkowicie z jedzenia
helloforest.plFrittata – przepis na włoski omlet z cukinią Frittata – przepis na włoski omlet z cukinią to kolejne bardzo proste włoskie danie a jakże smaczne i apetyczne, doskonałe na syte śniadanie, to też kolejny pomysł na wykorzystanie cukinii w codziennym jadłospisie. Frittata – przepis na włoski omlet z cukinią Składniki dla (3-4 osób): 5 jaj 1 cukinia (około 350g
Księga-SmakuOstatnio miałam możliwość uczestniczenia w warsztatach PROVITUS , które odbyły się na moich Kochanych Mazurach. Malownicze miejsce Pan tu nie spał w Gałkowie
Niezły MłynekTak się złożyło, że kilka dni przed naszą krótką wycieczką do Lwowa, o której wkrótce przeczytacie - tutaj , na nasz stół wjechał barszcz ukraiński, zwany potocznie botwinką
Związek na patelni